Geen vlakverdeling

Hoewel er vaak gekozen wordt voor een verdeling van het glas in een stalen deur hoeft dat natuurlijk helemaal niet. Je kunt de deur of het kozijn ook volledig laten voorzien van glas alleen omlijst met een 20mm profiel en dat is het dan.

4 vlaks verdeling

Vooral bij hoge stalen deuren en kozijnen staat een vlakverdeling met 4 vlakken erg mooi. De hoogte wordt hiermee nog meer benadrukt. De verdeling wordt meestal zodanig ontworpen dat alle vakken dezelfde hoogte hebben.

3 vlaks verdeling

Deuren en ramen met een verdeling in 3 vakken is een populaire keuze. Deze indeling geeft een metalen pui of raam precies de uitstraling wat je bij een zwart stalen deur met kozijn en glas verwacht.Verkrijgbaar in enkele of dubbele draaideur, schuifdeur taatsdeur harmonicadeur. Aan te vullen met bovenlicht of zijlicht. In transparant glas of melkglas. En standaard keuze van het staal in RAL 7016 antracietgrijs, RAL 7021 zwartgrijs, RAL 9003 signaalwit of RAL 9005 gitzwart.

De 3 vaks stalen deuren worden altijd op maat gemaakt dus verkrijgbaar in de afmetingen die je zelf wenst of in jouw situatie van toepassing is.

Bekijk hier alle voorbeelden van 3 vaks stalen deuren en kozijnen voor binnen en buiten die van Staal Haarlem op maat heeft gerealiseerd.

2 vlaks verdeling

Een horizontale verdeling in het midden of juist uit het midden van de stalen deur of kozijn kan ook een mooie oplossing zijn. Waar een 4 vaksverdeling geadviseerd wordt bij hoge deuren is een 2 vaksverdeling vaak weer mooi bij een lagere deur.

A-symmetrische verdeling

Deze verdeling waarbij het ontwerp in het ontwerp horizontale roedes met verticale roedes worden gecombineerd geeft de deur een klassieke uitstraling. Hoewel deze a-symmetrische indeling ook juist goed past in een modern interieur.

Eigen ontwerp

We hebben nog nooit meegemaakt dat een idee voor een ontwerp niet mogelijk was. Heb je speciale wensen wat betreft indeling van een deur of kozijn van staal dan horen we het graag en denken we graag mee over de uitvoering.

Voorbeelden vlakverdeling

Hieronder vind je inspiratie wat betreft de mogelijkheden van vlakeverdeling van verschillende stalen deuren en kozijnen.