Montage en service stalen deuren

Stappenplan stalen deur plaatsen

We nemen je graag mee in 1 van onze projecten om te laten zien wat er bij komt kijken als je besluit om bijvoorbeeld de bestaande deur van hal naar woonkamer te vervangen voor een stalen deur. Geen standaard oplossing maar op maat gemaakt dus hoger en net iets breder voor het mooiste resultaat.

1. Ontwerp stalen deur

Aan de hand van jouw wensen en onze ervaringen bekijken we samen wat de mooiste oplossing is. Verzamel alvast voorbeelden van wat je mooi vind. Elke situatie is weer anders en op basis van de situatie ter plekke en jouw wensen geven we een advies op maat. Vervolgens bepalen we samen het type deur, de kleur, een greep of deurklink, de vlakverdeling en wat de beste looprichting is.

2. De kosten op een rij

Ter plekke kunnen we al een indicatie geven van kosten. We bespreken duidelijk wie wat gaat regelen. Wij kunnen het project van A tot Z voor je uitvoeren maar heb je al een aannemer of wil je zelf aan de slag dan is dit uiteraard ook mogelijk. In een overzichtelijke offerte zetten we alles nog eens een keer op een rij zodat je op je gemak alles kunt bekijken.

3. De stalen deur bestellen

Twijfel je nog over de vlakverdeling of afmetingen dan maken we graag een aantal 3d schetsen om de keuze makkelijker te maken. En als je onze mening wilt weten dan geven we die uiteraard ook eerlijk. Vervolgens wordt de situatie ingemeten en technisch beoordeeld waarna in de werkplaats technische tekeningen worden gemaakt voor de productie.

4. Inplannen werkzaamheden

De stalen deur wordt op maat gemaakt en je moet dan ook even geduld hebben voordat deze klaar staat voor montage. De levertijden zijn afhankelijk van aantal orders op dat moment maar we geven altijd een voorlopige levertijd voordat je besteld. Zodra de deur bijna klaar is bespreken we samen de planning voor de voorbereidende werkzaamheden en montage van de stalen deur.

5. Tijdens de montage

Voor en tijdens de werkzaamheden leggen we uit wat je van ons kunt verwachten, wat we gaan doen en hoe lang het gaat duren. De tijd dat we bezig zijn is afhankelijk van de werkzaamheden. Over het algemeen is het verwijderen van een bestaande deur en vervolgens de opening aanpassen en afwerken 1 dag werk.

6. Oplevering en service

Als alles naar tevredenheid is geplaatst en afgewerkt maken we graag een afspraak om het resultaat te bewonderen. Zijn er nog vragen dan kunnen we deze bespreken. En mocht er naderhand nog iets zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen.